ΚΑΛΕΣΕ ΜΑΣ phone

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

FOTOPOULOSAGRO

Η εταιρεία μας αποτελεί σήμερα μία από τις πιο δυναμικές ελληνικές εταιρείες των τελευταίων ετών και κορυφαία σε πωλήσεις εταιρεία στο χώρο των γεωργικών και αγροτικών μηχανημάτων.

Η εμπειρία, οι τεχνικές γνώσεις και η συνεχής ενημέρωση του προσωπικού της κατασκευαστικής μας εταιρείας αποτελούν ισχυρό κίνητρο για κάθε πελάτη που επιθυμεί να κατασκευάσει γεωργικά μηχανήματα υψηλών προδιαγραφών, τα οποία καλύπτουν οποιαδήποτε ανάγκη.

Τα γεωργικά μας μηχανήματα κατασκευάζονται στην έδρα της επιχείρησης στην Καβάσιλα Ημαθίας από άρτια εκπαιδευμένους τεχνίτες εναρμονισμένα με τις απαιτήσεις της ΕΕ. Παρακολουθούμε στενά τις τεχνολογικές εξελίξεις και εμπλουτίζουμε διαρκώς τη τεχνογνωσία τη δική μας και των ανθρώπων μας.

Κύριο μέλημα μας είναι η ικανοποίηση ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών, διατηρώντας πάντα υψηλό το επίπεδο της ποιότητας των υλικών και των υπηρεσιών μας.

ΠΡΟΦΙΛ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Η ιστορία της FOTOPOULOS AGRO ξεκινάει από το 1975, όταν ο κ. Φωτόπουλος Σαράντης ιδρύει την αμιγώς ελληνική επιχείρηση «Φωτόπουλος Γεωργικά Μηχανήματα» και δραστηριοποιείται στην κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων. Ένας άνθρωπος άρρηκτα συνδεδεμένος με τη γεωργία, δραστηριοποιήθηκε στην κατασκευή καινοτόμων, για την εποχή εκείνη, γεωργικών μηχανημάτων, με σκοπό τη διευκόλυνση των αγροτών στις εργασίες του και απώτερο στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας και τη μείωση των κοστολογίων.  Η εταιρεία εδρεύει στην Καβάσιλα Ημαθίας εδώ και 50 χρόνια. 

Η δημιουργικότητα, το μεράκι και ο επαγγελματισμός που τον διακατέχουν, καθιέρωσαν τα αγροτικά μηχανήματα στο γεωργικό κλάδο της περιοχής και στη συνέχεια σε ολόκληρη την Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια. 

Σήμερα, ο υιός του κ. Φωτόπουλο Σαράντη, Φωτόπουλος Κωνσταντίνος αναλαμβάνοντας τα ηνία της επιχείρησης, συνεχίζει  με αφοσίωση και αγάπη την ιστορία της επιχείρησης. Δημιουργεί ισχυρές σχέσεις με τους πολύτιμους πελάτες αλλά και τους συνεργάτες της, την εξελίσσει σε μία πρότυπη επιχείρηση του κατασκευαστικού κλάδου των αγροτικών μηχανημάτων, προσθέτοντας καινοτόμες και εκσυγχρονισμένες κατασκευές, διευρύνοντας το δικτύων συνεργασιών εντός και εκτός ελληνικών συνόρων και ενσωματώνοντας όλες τις πιθανές λύσεις για τον σύγχρονο αγρότη, πληρώντας πάντα όλους του κανόνες της ΕΕ. 

Τα γεωργικά μηχανήματα που κατασκευάζει η FOTOPOULOS AGRO, με εμπειρία και τεχνογνωσία είναι προϊόντα στιβαρής κατασκευής και άριστης απόδοσης σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές. Σε αυτά συγκαταλέγονται πλατφόρμες, καταστροφείς, ανατρεπόμενες ρυμούλκες, ημι-ρυμουλκούμενα πολυμηχανήματα, ανυψωτικές σκάλες, συρόμενα και αναρτώμενα Ψεκαστικά, βυτία, στελεχοκόπτες, κορφολογητές και πολλά άλλα.